Moped klass 2

Moped klass 2 är konstruerad för en hastighet av högst 25 km/tim. Du behöver inte ha ett körkortstillstånd för att gå utbildningen eller skriva testet.

Förloppet för att ta ett förarbevis

  • Genomgå 2 st teoripass á 4h samt 1 st körlektion á 2h på manöverbana.
  • Teoriprov på körskolan.

Ovanstående 3 lektioner, böcker samt inlogg till Elevcentralen (internetfrågor) ingår i paketpriset 4900 kr och är en fullständig mopedutbildning utifrån Transportstyrelsens krav.

Teoriprov

När alla delar av utbildningen är genomförd och är i den nivå som Transportstyrelsens kursplan föreskriver blir du rapporterad av oss. Förrän då kan ett teoriprov göras. Kontakta oss efter utbildningen så hjälper vi dig att boka! Efter ett godkänt teoriprov är förarbeviset klart. Det finns ingen uppkörning för moped.

Teoriprovet görs på körskolan. Du tar dig dit på egen hand.

Adress:

Ta Körkort
Östra Storgatan 84
553 21 Jönköping
Tel: 036-35 15 17

Betalnings- samt avbokningsvillkor:

Hela kursavgiften ska vara betald senast 2 veckor innan kursstart.

Vid avbeställning tidigare än två veckor före kursstart debiteras 10% av kursavgiften.

Vid avbeställning senare än två veckor före kursstart debiteras halv kursavgift.

Vid avbeställning senare än en vecka före kursstart debiteras hela kursavgiften, om deltagaren inte kan åberopa punkten 3 d i STR:s praxis angående ersättning och återbetalning av avbeställning med mera.

Köp kurser online

I vår webbshop kan du köpa allt från kurser till kursmaterial. Vi erbjuder flera utbildningspaket, liksom möjligheten att köpa böcker och enskilda körlektioner. Givetvis går allt i webbshopen även att boka via telefon.