Att ta körkort är en av livets milstolpar. Oavsett om du är ung eller gammal, bor på landet eller i stan, om du tänker köra bil ofta eller föredrar att pendla, kommer ditt körkort alltid att finnas där. Som en trygghet. Glöm inte att du måste ha körkortstillstånd innan du börjar övningsköra. Ansökan hittar du på www.transportstyrelsen.se.

Personlig utbildningsplan

Vi anser att utbildningen fram till teori och förarprov ska vara en trygghet i sig. Alla har olika förutsättningar för att ta körkort. Därför erbjuder vi dig en personlig utbildningsplan, helt anpassad efter dina behov och förmågor. Vi hjälper dig att själv bestämma takten i din utbildning.

Komplett utbildning

Hos oss får du en komplett körkortsutbildning med allt du behöver för att ta ditt körkort. Det går givetvis även bra att ta enstaka körlektioner.

Använd menyn till vänster för att läsa mer om vilka moment som ingår i körkortsutbildningen.

Allt i ett paket

Hos oss kan du antingen skräddarsy din utbildning eller få allt i ett paket. I vårt utbildningspaket ingår till exempel teori, tio körlektioner samt riskutbildning del 1 och 2.

Du hittar våra övriga paket, och vad de kostar, i prislistan.

Ta körkort för automat

Idag blir automatväxlade bilar allt vanligare med fördelarna att du slipper växlingsmomentet och kan på så sätt koncentrera dig på det viktiga- trafiken och miljön runt dig. Det kan leda till att kostnaden för din körkortsutbildning blir lägre då du får färre moment att tänka på vid din körning.

Om du tar körkort för automatväxlad bil får du endast köra automatväxlade bilar, men du kan alltid komplettera med ett körprov för manuellt växlad bil längre fram om du skulle vilja det. Då krävs inget teoriprov.

 

Köp kurser online

I vår webbshop kan du köpa allt från kurser till kursmaterial. Vi erbjuder flera utbildningspaket, liksom möjligheten att köpa böcker och enskilda körlektioner. Givetvis går allt i webbshopen även att boka via telefon.