Att ta körkort är en av livets milstolpar. Oavsett om du är ung eller gammal, bor på landet eller i stan, om du tänker köra bil ofta eller föredrar att pendla, kommer ditt körkort alltid att finnas där. Som en trygghet. Glöm inte att du måste ha körkortstillstånd innan du börjar övningsköra. Ansökan hittar du på www.transportstyrelsen.se.

Personlig utbildningsplan

Vi anser att utbildningen fram till teori och förarprov ska vara en trygghet i sig. Alla har olika förutsättningar för att ta körkort. Därför erbjuder vi dig en personlig utbildningsplan, helt anpassad efter dina behov och förmågor. Vi hjälper dig att själv bestämma takten i din utbildning.

Komplett utbildning

Hos oss får du en komplett körkortsutbildning med allt du behöver för att ta ditt körkort. Det går givetvis även bra att ta enstaka körlektioner.

Använd menyn till vänster för att läsa mer om vilka moment som ingår i körkortsutbildningen.

Allt i ett paket

Hos oss kan du antingen skräddarsy din utbildning eller få allt i ett paket. I vårt utbildningspaket ingår till exempel teori, tio körlektioner samt riskutbildning del 1 och 2.

Du hittar våra övriga paket, och vad de kostar, i prislistan.

 

Köp kurser online

I vår webbshop kan du köpa allt från kurser till kursmaterial. Vi erbjuder flera utbildningspaket, liksom möjligheten att köpa böcker och enskilda körlektioner. Givetvis går allt i webbshopen även att boka via telefon.